Asiakkaidemme kertomaa

”Ensimmäistä kertaa tarvitsin asianajajaa ja en osaa kunnolla suomen kieltä ja käytin tulkkia. Aluksi pelotti, mutta sain loistavaa palvelua ja olen todella onnellinen, jatkossa käytän teitä jos tarvitsen apua. Antaisin 7 tähteä, jos saisi antaa 5. sijasta. Kiitos paljon. ”

Asiakaspalaute 27.8.2020

”Hyvin pidetty puolia, tämän parempaa puolustusta en olisi voinut saada. Minulla oli turvallinen olo vaikeassa paikassa..”

Asiakaspalaute 20.5.2020

”Kiitos, oli tosi hyvin puolustettu, olin rikosasiassa vastaajana. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Yhteydenpito ja tiedotus toimi hyvin, sain tarvitsemani avun.”

Asiakaspalaute 4.5.2020

”Kiitos lämminhenkisyydestä ja tavastanne hoitaa asioita niin, että tavallinenkin ihminen ymmärtää ja kokee tulleensa kuulluksi. Teidän käsissänne on ollut turvallista kulkea tätä tuskaisen vaikeata tietä. Te teette työtä suurella ymmärtäväisellä sydämellä sekä rautaisella ammattitaidolla. Virka-ajan ulkopuolellakin teihin sai yhteyden ja sai tukea, sekä vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin. Ette luvanneet liikoja, mutta saimme enemmän kuin odotimme. Kiitos kaikki Annian naiset, jatkakaa samaan tahtiin! Voimia ja jaksamista teidän työntäyteisiin päiviin, teette uskomattoman arvokasta työtä!”

Asiakaspalaute 1.5.2020

”Sain osaavaa ja joustavaa apua asioideni hoitoon. Lain koukerot selvisivät, kun ne selkokielellä minulle kerrottiin. Asioita puntaroitiin monelta kantilta huolella. Asioihin perehtyminen oli kiitettävää, ja tunsin helpotusta, kun sain jättää ikävän riita-asian osaavien asianajajajien hoidettavaksi. Yhteistyö sujui hyvin ja mutkattomasti.”

Asiakaspalaute 2019

”Tuli tunne, että minun asiani oli tärkeä.”

Asiakaspalaute 2019

”Oikeuteen oli helpompi mennä, kun ei tarvinnut yksin mennä ja oli käyty asia läpi ensin. En ollut koskaan ollut ja pelotti.”

Asiakaspalaute 2019

”Sellainen kuva, että todella ajatellaan minun etuani eikä rahasteta. Asioita ajettiin aina minun näkemysteni kautta ja etsittiin yhdessä ratkaisua.”

Asiakaspalaute 2019

”Maria on helposti lähestyttävä ja mukava, jopa kiltti. Kuitenkin istunnossa oli tosi tiukka ja piti puoliani hyvin.”

Asiakaspalaute 2019

”Yhteydenpito toimi todella hyvin, sain apua ja neuvoja tarvittaessa koko jutun keston ajan.”

Asiakaspalaute 2019

”Vastineet olivat selkeitä, ymmärrettäviä ja asiallisesti laadittuja sekä sisällöllisesti että ulkoasultaan.

Sain selkeitä neuvoja ja ohjeita mitä seuraavaksi tehdään tai tarvitsee miettiä, etsiä todisteluja.

Mieleni rauhoittui puhelin keskustelujen aikana, kun näin ”maallikkona” en tiennyt miten milloinkin edetään ja mitä seuraavaksi tapahtuu > odottavan aika on pitkä ja kun en tiennyt oikeuden prosesseja, pystyit ne selkeästi selittämään missä mennään kulloinkin ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Lämpimästi voin suositella Alice sinua, jos joku läheinen tarvitsee apua”

Asiakaspalaute 2019

”Pelotti tulla asianajotoimistoon, mutta sain todella hyvää palvelua. Aina otettiin hymyillen vastaan ja selitettiin asia ymmärrettävästi.”

Asiakaspalaute 2019

”Hyvää palvelua. Kun soitin toimistollenne hätääntyneenä, Tarja rauhoitti että me hoidetaan tämä kyllä. Kaikki sujunut todella hyvin. Kiitos hyvästä palvelusta, oli lopputulos mikä hyvänsä.”

Asiakaspalaute 2019

”Olitte helpoiten lähestyttävä asianajotoimisto. (Forssan toimistoista).”

Asiakaspalaute 2019

”Saanko nyt käyttää ilmaisua: ”ole yhteydessä asianajajaani”.”

Asiakaspalaute 2019

”Ensimmäistä kertaa joku kuuntelee ja uskoo minua tässä asiassa.”

Asiakaspalaute 2019

”Hieno homma, viimein kaikki päätöksessä. Kiitos mukavasta yhteistyöstä.”

Asiakaspalaute 2019