Rekry

Tule meille töihin!

Hienoa, että kiinnostuit meistä. Avoin hakemus on paras tapa kertoa meille, että olet etsimässä uusia haasteita. Lähetä meille avoin hakemus, joka on voimassa kuusi kuukautta sen jättämisestä. Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Jätä avoin hakemus tästä

Lue, mitä työntekijämme kertovat

Työskentelin harjoittelijana Anniassa noin vuoden ajan opiskelujeni ohella. Avustin lakimiehiä erilaisissa toimeksiannoissa ja valmistelin oikeudellisia asiakirjoja. Harjoittelun aikana asianajotoimiston arki tuli tutuksi, työ oli erittäin mielenkiintoista ja juridinen osaamiseni kehittyi kokonaisvaltaisesti. Samanaikaisesti pystyin jatkamaan myös opintojani, kiitos joustavan työn ja työkavereiden. Voin lämpimästi suositella Anniaa työpaikkana. Päällimmäisenä harjoittelusta jäi mieleen lämmin työyhteisö, jonka vuoksi töihin oli aina ilo mennä.

Paula Leskinen, oikeusharjoittelija
Paula Leskinen, oikeusharjoittelija

Meillä on töissä kivaa – ilmapiiri on avoin ja rento. Työkaverit välittävät toisistaan ja aina saa apuja toisilta tiukoissa paikoissa. Työ on sopivan itsenäistä ja työaikoja on mahdollista sovitella. Haasteellisen työnkuvan vastapainoksi työ siis joustaa muun elämän tarpeiden mukaan.

Johanna Taurén (os. Jortikka), varatuomari, lupalakimies
Johanna Taurén (os. Jortikka), varatuomari, lupalakimies

Jätä avoin työhakemus