Rekry

Tule meille töihin!

Hienoa, että kiinnostuit meistä. Avoin hakemus on paras tapa kertoa meille, että olet etsimässä uusia haasteita. Lähetä meille avoin hakemus, joka on voimassa kuusi kuukautta sen jättämisestä. Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Jätä avoin hakemus tästä

Lue, mitä työntekijämme kertovat

3.10.2022: Työ Annialla oli hektistä eikä ollut kahta samanlaisia päivää, mutta myös palkitsevaa. Vielä yli 20 vuoden asianajosihteerinä olon jälkeen opin uutta ja sain osallistua toimiston kehittämiseen ja kasvamiseen. Oli paljon velvoitteita ja vastuuta, mutta myös paljon vapautta päättää, miten hoitaa asiat. Työkaverit olivat ihan ykkösluokkaa.

Tarja Ollila, toimistopäällikkö
Tarja Ollila, toimistopäällikkö

Työskentelin harjoittelijana Anniassa noin vuoden ajan opiskelujeni ohella. Avustin lakimiehiä erilaisissa toimeksiannoissa ja valmistelin oikeudellisia asiakirjoja. Harjoittelun aikana asianajotoimiston arki tuli tutuksi, työ oli erittäin mielenkiintoista ja juridinen osaamiseni kehittyi kokonaisvaltaisesti. Samanaikaisesti pystyin jatkamaan myös opintojani, kiitos joustavan työn ja työkavereiden. Voin lämpimästi suositella Anniaa työpaikkana. Päällimmäisenä harjoittelusta jäi mieleen lämmin työyhteisö, jonka vuoksi töihin oli aina ilo mennä.

Paula Leskinen, oikeusharjoittelija
Paula Leskinen, oikeusharjoittelija

Olen viihtynyt työssä hyvin. Annialla saa olla oma itsensä ja työilmapiiri on mukava ja rento. Työkavereille on voinut soittaa koska tahansa oli asia mikä hyvänsä ja näin on saanut tukea asiaan kuin asiaan. Myös työnantaja on tukenut tiukoissa paikoissa ja näin on saatu vaikeatkin tilanteet hoidettua. Työnkuva on monipuolinen ja muotoutuu työntekijän osaamisen mukaan. Olen siis voinut vaikuttaa juttujen laatuun ja vaikeuteen. Kokemuksen kartuttua on saanut hoitaa myös vaikeampia asioita. Näin työnkuva on ollut sopivan haasteellista ja työ mielekästä. Työajat ovat joustavat ja saa itse vaikuttaa siihen, miten työtä haluaa tehdä.

Alice Rautakunnas, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM
Alice Rautakunnas, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM

Jätä avoin työhakemus