Haemme äitiysloman sijaiseksi lakimiestä

Asianajotoimisto Annia Oy on hämeenlinnalainen asianajotoimisto, joka palvelee sekä yksityisiä asiakkaita että pienyrityksiä. Toimialaan kuuluu mm. perhe- ja perintöoikeus, riita- ja rikosasiat sekä hallinto-oikeusasiat. Toimintamme peruslähtökohta on ystävällisyys, asiakaslähtöisyys ja pedantti työote.

Toimistomme hakee äitiysloman sijaiseksi LAKIMIESTÄ.

Edellytämme sinulta oikeustieteen maisterin tutkintoa sekä lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana tuomioistuimessa. Lisäksi toivomme aktiivista ja itsenäistä otetta työntekoon, huolellisuutta sekä sopeutumista välillä hyvinkin hektiseen aikatauluun. Aikaisempi työkokemus on eduksi, mutta tärkeämpää on innostuneisuus juridiikkaan ja ongelmanratkaisuun, soveltuvuus asianajajan ammattiin, sopivuus toimiston tiimiin sekä ammatin vaatimat sosiaaliset taidot.

Työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta voit tehdä etätöitä. Toimipaikkojamme on myös Forssa ja Turku, joihin edellytämme tarvittaessa valmiutta asiakastapaamiseen. Työ vaatii liikkumista lähinnä Etelä-Suomessa. Työsuhde alkaa 15.11.2019 ja työsuhteen kesto vähintään 31.10.2020. Myös osa-aikaisuus käy. Palkkaus on provisiopohjainen sisältäen takuupalkan.

Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin ja kehittymistä tukevan yhteisön.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tarja@annia.fi. Lisätietoja voit kysyä ainoastaan sähköpostitse tarja@annia.fi.

Lue lisää meistä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *