Annialaiset

Maria Puputti

Asianajaja, OTM
Toimitusjohtaja
040 640 3737
maria@annia.fi


Osaamisalueet:

Perintöasiat, avustaminen sekä pesänselvittäjän/-jakajan tehtävät | Avioero-ositus, avoero, avustaminen | Rakentaminen, asunto- ja kiinteistökauppariidat | Riidanratkaisu ja sovittelu | Yritysjuridiikka | Muut perhe- ja lapsiasiat sekä riita-asiat

Maria on luontainen ongelmanratkaisija ja hän motivoituu siitä, kun saa auttaa vaikeaan tilanteeseen joutunutta. Hän on perusteellinen, mutta luo omalla välittömällä olemuksellaan rentoa tunnelmaa ja hyvää tuulta ympärilleen. Annian omistaja nollaa ajatukset perheen parissa ja tekee lasten ehdoilla mukavia juttuja, niin kotona kuin puutarhassa. Ja kuka uskoisi, että istuntosalista hetki sitten poistunut jämäkkä juristi nähdään vielä samana päivänä tallilla – rakkaus omaan hevoseen ei ole karissut vuosien myötä.

Andreas Forsbäck

OTM, juristi
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
044 769 6326
andreas@annia.fi

🗨 Också på svenska


Osaamisalueet:

Perhe- ja lapsioikeus | Ositukset, avioero ja avoero | Perintöoikeus, perunkirjoitukset | Rikosasioissa niin asianomistajan kuin vastaajan avustaminen | Työoikeus, työnantajan ja työntekijän avustaminen | Riidanratkaisu ja sovittelu | Muut riita-asiat, kuten velkomus- ja vuokrariidat

Andreas on ihmislähtöinen juristi. Hänelle asiakkaan kohtaaminen ja hyvien ratkaisujen löytäminen on etusijalla ja se tärkein prioriteetti. Hän on kuuntelemisen, puhumisen ja kirjoittamisen ammattilainen, jolle tärkeää on oikeudenmukaiseen lopputulokseen pääseminen. Andreas tekee aina 110% työtä asiakkaalle. Hänen vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat lenkkeily,
mökkeily ja lukeminen. Työn vastapainona toimii myös lapsiperheen arki, jossa riittää vipinää joka lähtöön.

Tiina Huitula (palvelee Kittilässä)

OTM, juristi
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
044 3719 459
tiina@annia.fi (Osittain vanhempainvapaalla)


Osaamisalueet:

Rakentaminen, asunto- ja kiinteistökauppariidat | Riidanratkaisu ja sovittelu | Yritysjuridiikka | Maksukyvyttömyysasiat | Talousrikosasiat | Perhe- ja perintöasiat

Tiina ilahtuu erityisesti siitä, kun syntyy sovinto. Asiakirjojen laadinnan, asiakastapaamisten ja tiiviiden istuntopäivien vastapainoksi Tiina liikkuu luonnossa. Anniassa Tiina on ylpeä erityisesti siitä, että turhaa tärkeilyä ei ole, vaikka asiakkaan etua ajetaankin määrätietoisesti ja periksiantamattomasti. Loma-aikana kokeneen eränkävijän voi löytää vaeltamasta Suomen tai Ruotsin Lapin kairasta.

Charlotta Sahlström

Charlotta on helposti lähestyttävä ja asiantunteva lakimies. Hänen mielestään tärkeintä lakimiehen työssä on asiakkaan onnistunut avustaminen ja asiakkaan edun toteutuminen. Charlotta nauttii tyytyväisten asiakkaiden positiivisesta energiasta ja valjastaa sen uusien toimeksiantojen perustaksi. Vapaa-ajallaan Charlotta askartelee bujoa ja lenkkeilee perheen koiran kanssa luonnossa.

Tarja Ollila

Toimistopäällikkö
040 672 2255
tarja@annia.fi

Tarja on ensikosketus, kun otat yhteyttä Anniaan. Hän pitää toimiston langat käsissään, ja jotenkin onnistuu tekemään sen kiireettömästi, mutta kuitenkin niin tehokkaasti. Hän on yleensä se, joka tietää, missä vaiheessa kenenkin juttu on ja kehen viranomaiseen pitäisi seuraavaksi ottaa yhteyttä. Viikonloppuisin liikunnallinen Tarja kiiruhtaa jollekin eteläsuomalaisista tanssilavoista, jossa tanssin lumo pyyhkäisee muut asiat mielestä.

Katariina Saarman

Asianajosihteeri
040 185 2664
katariina@annia.fi

Katariina on toinen ensikosketuksistasi ollessasi meihin yhteydessä. Hän on ehtinyt työskennellä monenlaisissa toimintaympäristöissä ja on Tarjan apuna pitämässä toimiston langat käsissä. Katariinan vahvuuksiin kuuluu sinun kohtaaminen kiireettömästi ja kuunnellen, tervetuloa palveltavaksi! Vapaa-aikaa Katariina viettää luonnossa perheen kanssa samoillen.

Niina Nurmi

Oikeudellinen assistentti
044 368 1812
niina@annia.fi

Niina on ehtinyt jo tehdä uraa kaupan alalla, jossa hankittu näkemys on työssä hyödyksi monella tapaa. Työnsä ohella Niina viimeistelee juristin opintojaan, ja hänellä on vilpitön halu auttaa ihmisiä elämän haastavissa tilanteissa. Tavoitteena Niinalla on madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä lakimieheen, ja hän haluaisi myös pölyttää pinttyneitä käsityksiä alalta. Vapaa-aikana Niina tankkaa energiaa CrossFit-treeneissä ja viettää aikaa läheisten kanssa.

Milla Kuunila

Tiia Partanen

Oikeudellinen assistentti
050 529 6818
tiia@annia.fi

Annemaria Kutila

Asianajoassistentti
040 672 2255
annemaria@annia.fi

Jouni Puputti

Talous- ja henkilöstöjohtaja
jouni@annia.fi

Näin löydät meidät

Hämeenlinna

Avoinna 9:00 – 15:00

Turuntie 4-6, 3. kerros
13130 Hämeenlinna

Riihimäki

Avoinna sopimuksen mukaan

Kaartokatu 2
11100 Riihimäki

Forssa

Avoinna sopimuksen mukaan

Kartanonkatu 10 a, 2. kerros
30100 Forssa

Lappi (Levin toimisto Kittilässä)

Avoinna sopimuksen mukaan

Myllyjoentie 2
99130 Sirkka

Yhteydenottolomakkeet (avaa klikkaamalla sopivaa)