Annialaiset

Maria Puputti

Asianajaja, OTM, toimitusjohtaja
040 640 3737
maria@annia.fi

Maria on luontainen ongelmanratkaisija ja hän motivoituu siitä, kun saa auttaa vaikeaan tilanteeseen joutunutta. Hän on perusteellinen, mutta luo omalla välittömällä olemuksellaan rentoa tunnelmaa ja hyvää tuulta ympärilleen. Annian omistaja nollaa ajatukset perheen parissa ja tekee lasten ehdoilla mukavia juttuja, niin kotona kuin puutarhassa. Ja kuka uskoisi, että istuntosalista hetki sitten poistunut jämäkkä juristi nähdään vielä samana päivänä tallilla – rakkaus omaan hevoseen ei ole karissut vuosien myötä.

Jenna Kanerva

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
040 185 2664
jenna@annia.fi

Jennan raudanluja työmoraali ja luonteenomainen järjestelmällisyys takaavat työtehtävien oikea-aikaisen ja perusteellisen hoitamisen. Jennalla on kyky pitää päämäärä kirkkaana mielessään, vaikka hän huomaakin välillä uppoutuvansa pohdiskelemaan asiaa aiottua perusteellisimmin. Jennan aiempi työkokemus niin valtion kuin kunnan tehtävistä antaa mukavasti näkökulmaa yksityisellä sektorilla toimimiseen. Vapaa-ajallaan Jenna mieluiten käy kuntosalilla tai talvikaudella metsälenkin saattelemana avantouinnilla.

Alice Rautakunnas

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
045 215 4444
alice@annia.fi

Alice arvostaa sitä, että on osa työyhteisöä, jolle asiakkaan etu ja eettisesti kestävät toimintatavat ovat keskiössä. Siksi hänen kanssaan onkin niin mukava toimia. Alice hoitaa niin tapaamiset, istunnot kuin muut toimeksiannot huolella ja asiakasta kuunnellen. Hän ilahtuu onnistumisista – niin työssä kuin harrastuksissa. Vapaa-aikana Alicen löytää yleensä hevostallilta, jossa liikkumaan luotu hoidokki pitää huolen sekä emäntänsä liikunnasta että arjen kiireiden nollaamisesta.

Johanna Taurén (os. Jortikka)

Varatuomari, lupalakimies
050 529 6818
johanna@annia.fi

Johannassa yhdistyy kaksi upeaa ominaisuutta: Tavoitteellisuus ja luovuus. Työssään hän on ehdottoman luotettava juristi, jonka vakuuttaa tiukassakin paikassa. Vapaa-aikana Johanna luo kauneutta ympärilleen kädentaidoillaan; piirrellen, maalaten ja askarrellen. Lomaa hän viettää läheisten kanssa mökkeillen saaristossa tai nauttien auringon lämmöstä kiehtovassa rantakohteessa.

Tarja Ollila

Asianajoassistentti
040 672 2255
tarja@annia.fi

Tarja on ensikosketus, kun otat yhteyttä Anniaan. Hän pitää toimiston langat käsissään, ja jotenkin onnistuu tekemään sen kiireettömästi, mutta kuitenkin niin tehokkaasti. Hän on yleensä se, joka tietää, missä vaiheessa kenenkin juttu on ja kehen viranomaiseen pitäisi seuraavaksi ottaa yhteyttä. Viikonloppuisin liikunnallinen Tarja kiiruhtaa jollekin eteläsuomalaisista tanssilavoista, jossa tanssin lumo pyyhkäisee muut asiat mielestä.

Tiina Huitula

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
.
❤ Äitiyslomalla

Tiina ilahtuu erityisesti siitä, kun syntyy sovinto. Asiakirjojen laadinnan, asiakastapaamisten ja tiiviiden istuntopäivien vastapainoksi Tiina liikkuu luonnossa. Anniassa Tiina on ylpeä erityisesti siitä, että turhaa tärkeilyä ei ole, vaikka asiakkaan etua ajetaankin määrätietoisesti ja periksiantamattomasti. Loma-aikana kokeneen eränkävijän voi löytää vaeltamasta Suomen tai Ruotsin Lapin kairasta.

Niina Nurmi

Oikeudellinen assistentti
040 672 2255
niina@annia.fi

Niina on ehtinyt jo tehdä uraa kaupan alalla, jossa hankittu näkemys on työssä hyödyksi monella tapaa. Työnsä ohella Niina viimeistelee juristin opintojaan, ja hänellä on vilpitön halu auttaa ihmisiä elämän haastavissa tilanteissa. Tavoitteena Niinalla on madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä lakimieheen, ja hän haluaisi myös pölyttää pinttyneitä käsityksiä alalta. Vapaa-aikana Niina tankkaa energiaa CrossFit-treeneissä ja viettää aikaa läheisten kanssa.

Sari Järvelä

Oikeudellinen assistentti
040 672 2255
sari@annia.fi

Näin löydät meidät

Hämeenlinna

Turuntie 4-6
13130 Hämeenlinna

Forssa

Kartanonkatu 10 a
30100 Forssa

Turku

Maariankatu 6 b 4. krs
20100 Turku

Yhteydenottolomakkeet (avaa klikkaamalla sopivaa)